Podkarpackie Nabory pracowników A.110.1.2019 NABÓR NA STANOWISKO: ASYSTENT W DZIALE ETNOGRAFICZNYM

A.110.1.2019 NABÓR NA STANOWISKO: ASYSTENT W DZIALE ETNOGRAFICZNYM

Kolbuszowa, 10 stycznia 2019 r.

A.110.1.2019

NABÓR NA STANOWISKO: ASYSTENT W DZIALE ETNOGRAFICZNYM

Miejsce pracy: Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej

Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej poszukuje pracownika na stanowisku: ASYSTENTA w Dziale Etnograficznym Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej.

Opis stanowiska:

Działalność badawcza, dokumentacyjna, naukowa, kolekcjonerska, wystawiennicza, edukacyjna i popularyzatorska w zakresie etnografii.

Wymagania:

• dyplom ukończenia studiów pierwszego stopnia lub magisterskich związanych z zakresem gromadzonych w Muzeum zbiorów lub dyplom ukończenia studiów drugiego stopnia lub jednolitych studiów magisterskich związanych z zakresem gromadzonych w Muzeum zbiorów;preferowane z dziedziny etnografii/etnologii i pokrewnych,
  • dobra organizacja pracy, umiejętność pracy samodzielnej i w zespole;
  • dokładność, rzetelność, punktualność, dyspozycyjność,
  • umiejętność kreatywnego działania, komunikacji interpersonalnej
  • znajomość języka obcego na poziomie komunikatywnym.
  • mile widziane:

-        doświadczenie w pracy (w tym wolontariat, praktyki) w instytucjach kultury,

-        doświadczenie w organizowaniu wydarzeń kulturalnych,

-        doświadczenie w prowadzeniu badań naukowych lub przygotowywaniu prac naukowych o tematyce związanej z zakresem zbiorów gromadzonych w Muzeum,

-        orientacja w zagadnieniach związanych z kulturą ludową Polski południowo-wschodniej,

Oferujemy:

• zatrudnienie w renomowanej instytucji kultury;
  • stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę;
  • możliwość rozwoju zawodowego i naukowego;
  • możliwość współtworzenia ciekawych wydarzeniach kulturalnych.

Szczegółowe informacje o wymaganiach na w/w stanowisko pod numerem: 17 2271296 w godz. 8:00-15:00

Wymagane dokumenty:

• CV
  • List motywacyjny
  • kopie dokumentów potwierdzających wymagane wykształcenie i ewentualne zatrudnienie,
  • Klauzula zgody na przetwarzanie danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym dla potrzeb niezbędnych procesów rekrutacji prowadzonych przez Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej, ul. Kościuszki 6, 36-100 Kolbuszowa, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)

Klauzula informacyjna:
• Przesyłając dokumenty wymagane w zgłoszeniu zgadzasz się na przetwarzanie przez Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
• W każdym czasie możesz cofnąć zgodę, kontaktując się z nami pod adresem: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej, ul. Kościuszki 6, 36-100 Kolbuszowa
• Twoje dane osobowe przetwarzamy w oparciu o przepisy prawa i ich podanie jest konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji. Pozostałe dane osobowe (np. wizerunek) przetwarzamy na podstawie Twojej dobrowolnej zgody, którą wyraziłaś/eś wysyłając nam swoje zgłoszenie rekrutacyjne i ich podanie nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.
• Masz prawo dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraziłeś zgodę) do innego administratora danych. Masz także prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
• Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres 3 miesięcy od jej zakończenia.

Termin i miejsce składania ofert:
Wymagane dokumenty należy składać w siedzibie Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej, ul. Kościuszki 6, 36-100 Kolbuszowa (w sekretariacie), przesłać pocztą lub drogą elektroniczną na adres: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. w nieprzekraczalnym terminie do dnia 31. 03. 2019 r. z adnotacją: „Oferta pracy w Dziale Etnograficznym”.
O terminie przeprowadzenia rozmów kwalifikacyjnych, wybrani kandydaci będą informowani telefonicznie.
Informacja o wyniku naboru będzie umieszczona na stronie internetowej www.muzeumkolbuszowa.pl
Muzeum informuje, że dokumenty kandydatów zostaną zniszczone po zakończeniu rekrutacji.

Informujemy, że odpowiadamy tylko na wybrane oferty i nie zwracamy przesłanych dokumentów.

Poprawiony (środa, 16 stycznia 2019 10:40)